Taas on aika kiikuttaa työmaalle kakkua;työkaverin myöhästyneen synttärikakun ja perjantaikakun yhdistelmän muodossa.
Kostutus pommacilla,välissä mansikkamarmeladi sekä GeishaCaramel-mousse(2,5 levyä sulattua GeishaCaramelia,2dl kermaa ja 1 prk mascarponea),kuorrutus FloraVispillä.
Torstai-illan inspiraationa syntyi myös Kebab-piirakka,johon käytin ihan pakastepiirastaikinaa,vaikka se itsekkin niin helppo ja nopea on toteuttaa (karatetreenit painoi päälle,joten jossakin oli oikaistava!)Esipaistoin uunissa 10 minuuttia!
Pohjan päälle kaadoin purkin yrttistä tomaattimurskaa,jossa lisänä ripaus suolaa sekä mustapippuria,murskan päälle kuulotetut;punasipuli,1/2 punainen chili,2 valkosipulin pilkottua kynttä,1 punainen paprika ja 1/2 kesäkurpitsan.Näiden päälle 2-3dl viipaloituja jalapenoja, 1pss kebablastuja sekä 1prk flora ruokakermaa,johon vatkattu 2 kananmunaa. Päälle voipi ripotella vielä halutessaan juustoraastetta.
Uuniin 200 astetta noin puoli tuntia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.