998445_10203173965977545_300381710_n-nor

Alunalkaen selvää oli, että kakku tulee olemaan amerikkalainen klassikko Red Velvet - onhan juhlien teema "Back to the golden Twenties". Koristeiden osalta päädyttiin helmikaulanauhaan reilu viikko sitten ja musta helminauha on mainio kontrasti valkoiseen kuorrutteeseen. Piti askarrella tuohon vielä numerot 3 ja 0, mutta lankomies oli reipas ja niin ajoissa hakemassa kakkua, että tuo lähti matkaan kun vielä kermoja suoristelin :) Saatteeksi sanoin, että iskekää vaikka punaisia ruusuja vielä koristeeksi ennen juhlapöytään iskemistä - kyllähän sen iän kaikki juhliin tulijat tietävätkin ;) 

Ajatusta helminauhasta kirvoitti taustatutkimus;

Elämää voi ymmärtää vain lopusta alkuun, mutta se on elettävä alusta loppuun. Elämämme on kuin helminauha, johon pujotamme joka päivä uuden helmen. Valkoiset helmet kauniisti loistavat - tummat luovat varjoaan. Tuo elämämme helminauha kaunis on ja sen helmet kertovat meille elämämme tarinaa. Muistojen helminauha, jossa kyyneleet ilon ja surun helminä kauneimpina loistavat saaden sydämen ymmärtämään ja rakastamaan. Helmet kuvaavat vaatimattomuutta, siveyttä ja puhtautta. Mustat Tahitin helmet ovat ansainneet mainetta ja arvostusta Euroopassa harvinaisuutensa vuoksi; tunnetaan myös "Kuningattarien helminä" ja "Helmien kuningattarina"

Juhliin matkasi minun kätösistä myös PulledPork-Burgerit, jotka nekin varmasti olisi parhaita tuoreeltaan ja lämpöisinä.. mutta näillä mennään. Pöytä kuulemma notkuu herkkuja myös anopin ja Stockmannin toimesta :)

                                     10014585_10203173758692363_1178641648_n-

Ihanaa Juhlapäivää Rakkaalle Siskolle - harmi, etten näihin juhliin pääse fyysisesti edustamaan, mutta hengessä olen mukana. Lapsiperheen arkea, kun sairastamiset sössii suunnitelmat.