Aina aika-ajoin nämä ruokakuva-päivitykset nousevat pinnalle ja herättävät keskustelua. Toisia ne ärsyttää, toisille ne herauttaa veden kielelle. Ajatuksena on myös antaa muille ideoita, mitä voisi kokata :)  Lähtökohtaisestihan jokainen päivittelee sosiaalisessa mediassa itselleen tuttuja ja turvallisia päivityksiä. Toiset urheilee, toiset samoilee, toiset kokkailee. Toiset postailee kuvia rintavarustuksesta, toiset moottoriajoneuvoista. Jos ei kestä katsella kuvia, on aika helppo estää kyseisen henkilön kuvat omasta uutisvirrasta - tai poistaa henkilö vaikka kavereista.

Tottakai on tärkeää keskustella poliittisista aiheista ja pelastaa maailma, mutta toisaalta on tärkeää myös ravita kehoa ja mieltä. Sitä paitsi olen henkilökohtaisesti todennut, että nämä nykyajan teknologian ihmelapset on helppo saada kotiin noin 3,5 minuutissa, kun iskee seinälleen kuvan, että ruoka on valmista. Esimerkkinä 3 juuston pizza americano ja mokkapalat; hymy korvissa esiteini oli pyörällä pihassa ja ilmoitti tulleensa syömään.

           10537899_10203986830858659_6743132605514 10460502_10203988003647978_8494062195582

Keskustelua ja mielipiteitä voisin avata aiheesta koirat ravintolassa. Minä rrrrakastan koiria, mutta en ymmärrä tarvetta ottaa koiraa mukaan seitsemän ruokalajin  illalliselle. Ajatus syntyi, kun eräs nainen kysyi Ravintola Brondan sivuilla, että ovathan nämä jo "nykyaikaisia" ja sallivat pikku-fifin tulla mukaan ruokailemaan. Menee yli mun ymmärryksen - tuo on musta vaan sitä amerikkalaista "koira on asuste"-meininkiä. Koira kestää illallisen ajan kyllä kotona. No joo - jokuhan voi tähän todeta, että voiko ravintolaan tuoda lapsia; nehän on sotkuisia ja äänekkäitä ;) mutta ne nyt on mun mielestä kaksi eri asiaa kuitenkin; lapsen voi opettaa kulinaristiseksi, ravintolassa aikuisenakin käyväksi asiakkaaksi, mutta koira? Ja ravintolassahan voi olla vaikka superallergisia asiakkaita.. Nämä ovat siis vain MUN mielipiteitä ja pahoittelen jos tämä mielipide jossakussa aiheuttaa mielipahaa - se ei ole tarkoitukseni. Meidänkin taloudesta kohta koiruus löytyy ja voin tältä seisomalta sanoa, että koiraravintolat erikseen, en mä aio koiraa ottaa mukaan, kun menen itse syömään pitkän kaavan mukaan pihviä :)