Joulu tulla jolkottaa.
Ja mitkä puitteet meillä nyt onkaan ottaa joulu vastaan; lumipeite on mitä mahtavin koko maassa, toivottavasti säänherra antaa sen pysyä tuollaisena!
Joulustressin saa aikaiseksi jättämällä kaiken viimetippaan, niimpä joulun fiilistelyt kannattaa aloitta jo joulukuun ensimmäisistä päivistä pikkuhiljaa. Tuoda kotiin tunnelmia ja tuoksuja, hitaasti,kiirehtimättä.
Nyt on oiva aika paistella pipareita ja upottaa neilikoita appelsiineihin samalla kun siemailee hyvää punaviiniä ja syö suklaata; joulu on herkuttelun aikaa ja pieniin nautintoihin on lupa sortua.


     

Pitkästä aikaa on tulossa sellainen joulu, jota odotan suuresti. Minulle joulu on tärkein kaikista juhlista sen tunnelman vuoksi - se on aikaa joka vietetään rakkaiden kanssa  hyvän ruoan äärellä.
Nyt olemme menossa isäni luo Satakuntaan siskon ja lankomiehen kanssa, eli ohjelmaan kuuluu mitä suurimmassa määrin tunnelmallista musiikkia ja makukombojen hifistelyä; eilen käytiin läpi suunnitellut tarjoomukset ja pitkän kaavan joulumenuhan siitä on tulossa.

 
Michael Buble - It's beginning to look a lot like 
                            Christmas heart

Ennen joulua kuitenkin pukkaa vielä kaverin 30-vuotiskakku, karateseuran pikkujoulutarjoomukset sekä EndOfTheWorld-teeman kakku 


Herkullista alkanutta viikkoa kaikille!