1301408957_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän päivän sapuskana oli Appelsiini-CurryKalkkunaa kookosmaitopohjaisella Chili-AppelsiiniSoosilla ja Aurajuustolla tuorepastan kera. Oli Namia.

Kalkkunat paistoin pannulla oliiviöljyssä,kunnes pinta sai kauniin värin. Maustoin ripauksella suolaa,OrangePepperillä sekä Durban Currylla.

Nostin fileet sivuun ja kaadoin pannulle tölkin kookosmaitoa.Rapsuttelin päälle appelsiinin kuoren ja puristin mehut. 1/2 punainen tuore chili kuutioituna,sekä 1 valkosipulin kynsi kuutioituna löysivät tiensä soosiin myös. Loraus soijaa ja hunajaa sekä ripaus suolaa ja jauhettua inkivääriä. Maizenalla suurustelin,keitin kasaan. Kun maut oli kohdallaan,sujautin pihvit sinne vielä muhimaan ja odottamaan pastan kypsennystä. Tuorepasta valmistuu ihanan nopeasti.

Nyt iltasesta olisi tarkoitus vielä taiteilla keväisen keltaisia Macaronseja sitrusteetäytteellä. Ajatuksena olisi tehdä kyseisiä herkkuja ystävän häihin hääkarkeiksi sellofaaniin käärittynä,nyt siis testailen erilaisia vaihtoehtoja. (kuvia ilmaantuu jos ja kun nämä ranskalaiset herkut ovat valmiit/onnistuneet)

          1301421999_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eivät onnistuneet täydellisesti,hoppuilin liikaa,mutta ensimmäiseksi kokeiluksi ihan tyydyttäviä. Ensikerralla vielä upeampia. Maku näissä oli mainio;sitrusteetäyte kruunasi keväisen herkun .