Riisiä keittelin hentoisessa suolavedessä parisenkymmentä minuuttia.
Sillä välin paistoin pintavärin pihveihin oliiviöljyssä,siirsin sivuun,maustoin korianterilla,chilillä,sarviapilalla,juustokuminalla,fenkolilla,kurkumalla sekä ripauksella suolaa. Pihvien odotellessa sivussa kaadoin 5dl kevyttä Floran ruokakermaa (7%) pannulle,maustoin suolalla,muskottipähkinäjauheella,juustokuminalla,hunajalla,valkopippurilla,chilijauheella ja sitruunan raastetulla kuorella ja mehulla. Värin kastike sai kurkumasta. Kun kastike oli mauiltaan kunnossa,siirsin pihvit kastikkeeseen muhimaan siksi kunnes riisi oli kypsää ja vetäytynyt. Annoksen kruunasi tuore ruohosipulisilppu ja kokonaisuus oli mitä maistuvin
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.