Kuun ensimmäinen keskiviikko tarkoittaa paltsuaamua.

Jo tovin olen suunnitellut kauppojen hyllylle ilmaantuneen Valion Mango tuorejuuston testaamista ja nyt siihen siunaantui oiva tilaisuus.

Juustokakku on helppo ja nopea valmistaa; sen kun pistelee ainekset sekaisin ja kakku tekeytyy kaapissa kuin itsekseen. 

               

Pohjaan käytin 350g:n paketin Domino-keksejä (ilman täytettä) murennettuna ja n. 75g voisulaa sekoitettuna
-->Irtopohjavuoan pohjalle tasaisesti ,jääkaappiin jähmettymään ja odottamaan täytettä.
 
Täyte:
2 levyä valkosuklaata
250ml Flora Vispiä vatkattuna
2prk laktoositonta mangotuorejuustoa
3 pilttipurkillista mangososetta
8 liivatelehteä
1dl appelsiini tuoremehua

liota liivatelehdet kylmässä vedessä, sulata valkosuklaa vesihauteessa, vatkaa Flora Vispi ja sekoita aineet keskenään. Kiehauta appelsiinimehu ja sulata liivatelehdet mehuun. Kaada liivateseos tasaisena nauhana täytteen joukkoon koko ajan vatkaten.
Kaada domino-pohjalle ja nosta jääkaappiin jähmettymään (yön yli) kelmulla suojattuna.

Kiille:
2prk piltti mangososetta
1dl appelsiinimehua
3 liivatelehteä

Liota liivatteet, sekoita soseet ja mehu tasaiseksi kattilassa ja kiehauta. Sulata liivatteet joukkoon ja kaada täytteen päälle.

Tämä herkku maistuu varmasti  myös heille,jotka eivät erityisesti pidä makeasta ja sopii erinomaisesti kesän jälkiruokapöytiin.