Kevät ja Minä :)     

                                           1897933_10203068117531400_246507617_n-no

Magnum juhlii 25-vuotista nautinnon taivalta tuomalla markkinoille shamppanjaisen uutuuden. Aika harvasta jäätelöstä mä tykkään, mutta tätä säihkyvään hopeakääreeseen kiedottua herkkua voisin kuvitella kesäisenä hellepäivänä ostavani :)

Maanantai-illan luomisvimman aikaansaannos oli New York Cheese Cake; klassikko! Tosin en voi mitenkään kutsua tätä New York Cheese Cakeksi, kun pääraaka-aine on Philadelphia-juusto; läpileikkaus Amerikasta antoi tälle kakulle nimen American Cheese Cake :) Tuhti juustokakku sai rinnalleen keveän ja raikkaan MansikkaMelban.

Juustokakku:

Pohja:

100g voisulaa

           200g Digestive-keksejä

Täyte:

600g Philadephia-juustoa

          1prk Ranskan kermaa

           1,5-2dl sokeria

           2tl Sitruunan mehua

           2rkl Vehnäjauhoja

            Bourbon vaniljaa

            4 kananmunaa

Leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle painellaan keskenään sekoitetut keksimurut ja voisula.

Täytteen ainekset sähkövatkaimella sekaisin (munat lisätään 1 kerrallaan) ja kaadetaan pohjan päälle.

175 astetta n. 50 minuuttia, jonka jälkeen kakku saa jähmettyä jääkaapissa yön yli. 

 

MansikkaMelba

200g Mansikoita

1/2 sitruunan mehu

1dl tomusokeria

Ainekset vaan tasaiseksi soseeksi keskenään 

Voiko näin simppeliä hyvää edes olla :)

                                          1794522_10203102064500053_1416935798_n-n