Kevät ja Minä :)
Magnum juhlii 25-vuotista nautinnon taivalta tuomalla markkinoille shamppanjaisen uutuuden. Aika harvasta jäätelöstä mä tykkään, mutta tätä säihkyvään hopeakääreeseen kiedottua herkkua voisin kuvitella kesäisenä hellepäivänä ostavani :)
Maanantai-illan luomisvimman aikaansaannos oli New York Cheese Cake; klassikko! Tosin en voi mitenkään kutsua tätä New York Cheese Cakeksi, kun pääraaka-aine on Philadelphia-juusto; läpileikkaus Amerikasta antoi tälle kakulle nimen American Cheese Cake :) Tuhti juustokakku sai rinnalleen keveän ja raikkaan MansikkaMelban.
Juustokakku:
Pohja:
100g voisulaa
200g Digestive-keksejä
Täyte:
600g Philadephia-juustoa
1prk Ranskan kermaa
1,5-2dl sokeria
2tl Sitruunan mehua
2rkl Vehnäjauhoja
Bourbon vaniljaa
4 kananmunaa
Leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle painellaan keskenään sekoitetut keksimurut ja voisula.
Täytteen ainekset sähkövatkaimella sekaisin (munat lisätään 1 kerrallaan) ja kaadetaan pohjan päälle.
175 astetta n. 50 minuuttia, jonka jälkeen kakku saa jähmettyä jääkaapissa yön yli.
MansikkaMelba
200g Mansikoita
1/2 sitruunan mehu
1dl tomusokeria
Ainekset vaan tasaiseksi soseeksi keskenään
Voiko näin simppeliä hyvää edes olla :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.