207225_1902065998913_1459599098_32122865

Tänäiltana herkuteltiin SelfMadeBurgereilla ja herkullisen värisillä BataattiRanuilla.

Bataattiranut pyöräytin öljyssä --> uunissa 200 asteessa ~20 minuuttia,kunnes olivat rapsakoita.

RuisHampit olivat helppoja ja nopeita,sillä vain pihvit piti pyöräyttää itse,kaupan kevyen majoneesin tuunasin mausteilla omien mieltymysten mukaiseksi.

Pihvit:

400g naudan jauhelihaa

1 kananmuna

1 limen kuori ja mehu

2 valkosipulinkynttä pilkottuna

suolaa

mustapippuria rouheena

puntti tuoretta persiljaa

1 tuore punainen chili pilkottuna

Pihvit paistelin pannulla ruskeiksi.

Majoneesiin lisäsin chilijauhetta kunnes siinä oli tarpeeksi potkua,1rkl hunajaa sekä 1rkl sinappia.

Hamppileipänä toimi paahdetut Vaasan Ruispalat.

Lisäksi hampin väliin meni Felixin Maku-kurkkua,jääsalaattia,punasipulirenkaita,tuoreita tomaattisiivuja sekä Cheddar-viipale.