Tänäiltana herkuteltiin SelfMadeBurgereilla ja herkullisen värisillä BataattiRanuilla.
Bataattiranut pyöräytin öljyssä --> uunissa 200 asteessa ~20 minuuttia,kunnes olivat rapsakoita.
RuisHampit olivat helppoja ja nopeita,sillä vain pihvit piti pyöräyttää itse,kaupan kevyen majoneesin tuunasin mausteilla omien mieltymysten mukaiseksi.
Pihvit:
400g naudan jauhelihaa
1 kananmuna
1 limen kuori ja mehu
2 valkosipulinkynttä pilkottuna
suolaa
mustapippuria rouheena
puntti tuoretta persiljaa
1 tuore punainen chili pilkottuna
Pihvit paistelin pannulla ruskeiksi.
Majoneesiin lisäsin chilijauhetta kunnes siinä oli tarpeeksi potkua,1rkl hunajaa sekä 1rkl sinappia.
Hamppileipänä toimi paahdetut Vaasan Ruispalat.
Lisäksi hampin väliin meni Felixin Maku-kurkkua,jääsalaattia,punasipulirenkaita,tuoreita tomaattisiivuja sekä Cheddar-viipale.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.