Tänään on se päivä,kun sinkkunaiset saavat sylin täydeltä hamekangasta tahi joutuvat elämänsä liemeen. Liemi voi luonnollisesti olla mitä maukkain ja samettisin.. tai sitten päinvastoin,kosikoon ken uskaltaa ottaa vastaan myöntävän vastauksen! 
Helsingin Sanomissa oli ilmoitusosastolla tervehdys; "Arto Ilmari JOKO? Hamekankaalla et tästä selviä! Heli" Aivan hurmaava kosinta wink

Hamekankaan sijaan tarpeeseen tulisi verhokankaat,mutta onneksi noita saa kaupasta.

Tänään arkiruokaa,arkiruokaa... Siskon luona sain juuri viikonloppuna spaghettia ja lihapullia ihan kotiinviemisiksi asti,joten nyt ajattelin vääntää jauhelihasta pihvit..edes vähänvaihtelua. Ja tokihan makumaailma oli aivan erilainen.


700g:aan naudan jauhelihaan lisäsin kermaviilin johon olin turvottanut 1rlk:n korppujauhoja. 3 kananmunaa, 1tl suolaa,juustokuminaa, chilitahanaa, chili explosion-rouhetta,pippurisekoitusta, timjamia ja basilikaa hienonnettuna sekä 1/2pkt aurajuustoa murustettuna. Alussa kannattaa suolaa lisätä varovasti,koska aurajuuston mukana suolaa tulee reippaasti. Tarkista maku ennen tarjoilua ja käytä tarvittaessa esim. sormisuolaa.

8 perunan muusiin lisäsin maidon,suolan  ja voin lisäksi 1-2 tl inkiväärijauhetta,kivasti antoi raukkautta ja makua,maistui pojillekkin smiley