Piitkästä aikaa olisi päivitystä tarjolla.

Totuuden nimissä kesäinen vuodatuksen kaatuminen ja sen mukanaan viemät kuvat lannistivat bloggaajan hetkiseksi - ruoanlaitto ei tokikaan ole unohtunut tässä välissä.
Nyt  alan hitaasti, mutta varmasti kaivella esiin kuvia tekstien takaa ja istuttelen niitä tänne pikkuhiljaa takaisin paikoilleen.

            

Chilipotkuinen Kookos-RapuKeitto
3rkl oliiviöljyä
4 salottisipulia
3 valkosipulin kynttä
3dl kuohuviiniä/valkoviiniä
5rkl tomaattipyreetä
5dl kookosmaitoa
3dl vahvaa kalalientä (Fond du Chef)
150g sokeriherneen palkoja
4rkl makeaa chilikastiketta
1 nippu basilikaa
suolaa
pippuria
limen raastettu kuori
300g jokiravun pyrstöjä


Kuumenna öljy kasarissa.
Lisää joukkoon kuutioidut sipulit ja murskatut valkosipulin kynnet - kuulota.
Lisää viini, tomaattipyre,kookosmaito,kalaliemi. Jos haluat keitosta tasaisen, surauta sauvasekoittimella tässä vaiheessa liemi samettiseksi.
Lisää joukkoon sokeriherneet,kiehauta ja hauduta; varo päästämästä herneitä armeijan vihreiksi.
Lisää lopuksi ravut , chilikastike, mausteet, silputtu basilika ja tarkistettuasi maun, tarjoile heti.