156332_10202696231634485_1463180705_n-no 

Lauantaiaamuna klo 03.30 oli pakko terapioida taikinalla. Rakkautta näihin ei uponnut, eikä sen puoleen oikein ajatustakaan mielen myllertäessä ihan toisaalla.. mutta poikasille nämä LemonCurd Mascarponella kuorrutetut Mustikkamuffinsit maistuivat niinkin hyvin, että tein niitä maanantaina uuden pellillisen, kun tarpeitakin sattui vielä jääkaapista moiseen löytymään.

Muffarit, niin suolaiset kuin makeat, ovat ältsyn helppo ja nopea, katseenkestävä herkku kaikenlaisiin illanistujaisiin ja kissanristiäisiin.

( yhdestä taikinasta tulee 10 normikokoista muffaria)

3 munaa

1,5dl sokeria

100g voisulaa

3/4dl flora vanillaa

4dl vehnäjauhoja

1,5tl leivinjauhetta

1tl vaniljasokeria

1,5-2dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.  Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa,  sihdaten jauhoja ja flora vanillaa. Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin. Kääntele sekaan  erittäin varovasti mustikat; käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle mustikoita. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia

Kuorrutus; 1/2prk LemonCurdia

                  3dl vaahdotettua kermaa

                  1prk mascarponea

Vatkaa kerma. lisää mascarpone sekä lemoncurd - pursota ja herkuttele :)

 

                    'lähtökohtaisesti aina sataa, elämä on vaikeeta. asenne ratkaisee.'