keskiviikko, 20. kesäkuu 2012
30-vuotiskakkua yllätysjuhliin
Koristelu kannattaa puolestaan tehdä mahdollisimman lähellä h-hetkeä, varsinkin jos kyseessä on kermapursotukset. Sokeri-/vaahtokarkkimassat ovat tässä suhteessa armollisempia.
Viime viikolla minulta tiedusteltiin yllätysjuhliin 30-vuotiskakkua. Miten ihanaa, että pienen prinsessan äidillä on aikaa ja innostusta järjestää yllätysjuhlat miehelleen; arvostan!
Toiveissa oli gluteeniton kakku, jossa olisi palloilulajeja harrastavan sankarin lempinimi ja ikä. Myös mansikka ja suklaa olivat mieluisia makuja.
Näistä oli helppo lähteä eteenpäin kohti toteutusta.
6 munan gluteenittoman kakun ensimmäisen kerroksen täytin mansikkamoussella + kotimaisilla mansikan paloilla, toinen kerros sai täytteekseen mansikkmoussen ja marenkipalat.
Kostutuksen tein tällä kertaa sitruunaliköörisiirapilla.
Kakun kääräisin ihanan ruskeaan sokerimassaan ja suklaaspritseillä koristukset.
Toivottavasti kakku oli vieraille maistuva, matkaan se lähti ainakin onnelliselle asiakkaalle :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.