Ajatus lähti rakentumaan kanafileiden ympärille, jotka köllöttelivät kaupassa ostoskorin pohjalla. Päätin tehdä kermaisen kanapastan, mutta jotain särmää se tarvitsisi; aurinkokuivattuja tomaatteja!..ja jotain juustoa. Aurajuusto..liian perinteinen kanan kaveri. Vuohenjuusto! Se levitettävä versio, sen kun sulattaa kerman joukkoon, vähän suolaa ja mustapippuria, niin pohja on valmis. 

Kanafileisiin otin värin ja maun pannun kautta.

Pastan keitin ja iskin kuumennetun kerma-vuohenjuustoseoksen joukkoon, jonne lisäsin kuutioidun kanan  ja suikaloidut tomskut - voilà!

                   10155413_10203224581562903_1849897614_n-

Valinta osoittautui täydelliseksi. Kaiken lisäksi melkoinen pikaruoka; kauaa ei nekku tuhissut, niin oli  gourmeet  edessä.

Inspiroidu kaupassa ja anna sen viedä mukanaan, ole oman keittiösi virtuoosi - tai taifuuni, siinä on täydellinen resepti  sunnuntaipäivän päivälliseen  :)

Jälkkäriksi mansikoita, suklaalla kuorrutettuna, nams!

P.S. On muuten aika tylsää kokata itseään varten - onneksi lapset kotiutuu  tänään, niin mulla on taas syy ja tarkoitus <3