Ah Nam! Possun niska köllötteli 150 asteen lämmössä folion alla nelisen tuntia,pinta väri pannulta ja lihaliemistä vielä soosit. Oli mehukasta ja maukasta.
perjantai, 1. huhtikuu 2011
Ah Nam! Possun niska köllötteli 150 asteen lämmössä folion alla nelisen tuntia,pinta väri pannulta ja lihaliemistä vielä soosit. Oli mehukasta ja maukasta.
[email protected]
Blogini kertoo intohimostani ruokaan
makuelämyksenä,ikuisena seikkailuna
ja oppimatkana.
Olen 33-vuotias
kokeilunhaluinen
harrastelijakokki,
kulinaristi..
nautiskelija =)
Ruoka on niin paljon enemmän
kuin kehon polttoaine;
makujen kombinaatioita,
aistien sinfoniaa,
kokonaisvaltainen kokemus.
Ruoan valmistaminen toiselle
on ainutlaatuinen tapa osoittaa
välittävänsä
Jokaisesta annoksesta
pitää löytyä
pala sydäntä
Alkupalasta Jälkiruokaan Arvonta Bile-/FingerFood Herkkuristeily ~ Viking Line Juustokakut Kahvikakut Kakut Keitot Luomu Maku-lehden kakkukilpailu Muffinsit Pizza Pullat Ravintolat Täytekakku Välipalat gluteeniton/laktoositon jälkiruoka kakku leivokset pikkumakeat pikkusuolaiset pääruoka sushi voileipäkakut
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.