Tänään oli se kauan odotettu päivä kun dojollemme saapui vieraaksi Kasaba-sensei Japanista.Aloitin tarjoiluiden esivalmistelut eilen töiden jälkeen ja työt jatkui karjalanpiirakoiden rypyttämisineen ja kakkujen täyttämisineen yön yli. Sitten taas päivätöihin ja sieltä kaupan kautta koristelemaan ja viimeistelemään herkkuja..sitten viel ruuan siirtyminen eli paikallevientisavotta kun vajaan tunnin sai juosta portaita ylös alas,huh! Oli harmillista etten voinut osallistua Kasban treeneihin,mutta tarvitsin kyllä jokaisen hetken töiden jälkeen eväiden valmiiksi tekemiseen ja paikalle tuomiseen.

Kasaballe tajoiltiin "Suomi Lautasella":

Leipäjuusto-Vesimeloni-CashewSalaattia

Silakkapihvejä

SavuPoroa ja Aurajuustoa Saaristolaisleivällä (savuporotahna)

Savulohta ruohosipulilla saaristolaisleivällä (ruohosipulitahna)

Karjalanpiirakoita

KinkkuVoileipäkakkua

Rommisiirappista MansikkaKakkua

Fazerin Sinistä Suklaata

Mitään  ei tarvinnut tuoda takaisin kotiin,se on hyvä se.

Nyt on olo väsynyt mutta onnellinen;seuraavaa Kasaban vierailua odotellessa makuja on mieleen tupsahtanut jo tyrnin,raparperin ja mustikan muodossa.

1308165452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1308165483_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1308165580_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1308166562_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1308166685_img-d41d8cd98f00b204e9800998e