Tänään oli se kauan odotettu päivä kun dojollemme saapui vieraaksi Kasaba-sensei Japanista.Aloitin tarjoiluiden esivalmistelut eilen töiden jälkeen ja työt jatkui karjalanpiirakoiden rypyttämisineen ja kakkujen täyttämisineen yön yli. Sitten taas päivätöihin ja sieltä kaupan kautta koristelemaan ja viimeistelemään herkkuja..sitten viel ruuan siirtyminen eli paikallevientisavotta kun vajaan tunnin sai juosta portaita ylös alas,huh! Oli harmillista etten voinut osallistua Kasban treeneihin,mutta tarvitsin kyllä jokaisen hetken töiden jälkeen eväiden valmiiksi tekemiseen ja paikalle tuomiseen.
Kasaballe tajoiltiin "Suomi Lautasella":
Leipäjuusto-Vesimeloni-CashewSalaattia
Silakkapihvejä
SavuPoroa ja Aurajuustoa Saaristolaisleivällä (savuporotahna)
Savulohta ruohosipulilla saaristolaisleivällä (ruohosipulitahna)
Karjalanpiirakoita
KinkkuVoileipäkakkua
Rommisiirappista MansikkaKakkua
Fazerin Sinistä Suklaata
Mitään ei tarvinnut tuoda takaisin kotiin,se on hyvä se.
Nyt on olo väsynyt mutta onnellinen;seuraavaa Kasaban vierailua odotellessa makuja on mieleen tupsahtanut jo tyrnin,raparperin ja mustikan muodossa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.