1377445_10201885731852497_1672583516_n-n

4 kakun viikonloppu, 3 kakkua matkasi ihan Hämeenlinnaan asti. Suklaakakun nimesin Secret of Geishaksi, sillä mehevä suklaakakku kätki sisälleen Geisha-moussen. Kala/Katkis sekä suolalihavoikkarikakut olivat myös toiveissa..ja sitähän saa mitä tilaa :)

1378169_10201885732772520_972600930_n-no1385613_10201885733492538_1934996449_n-n

Sain myös kunnian tehdä kakun koristamaan 1-vuotiaan juhlapöytää, kinuskikakku piti sisällään vadelmamoussen.

                                         1374115_10201886033180030_1106750091_n-n

Kakkusavotasta kun oli suoriuduttu, oli aika panostaa parisuhteeseen. Kaivattua kahdenkeskistä aikaa Murun kanssa. Mielelläni jaan keittiövuorot Murun kanssa, niin taivaallista aasialaista hän mulle lauantaina kokkasi. Mä sain puolestani kokata sunnuntaina ja painetehtävä olikin melkoinen; Murun keittiön lieden tehot kun on ihan toisenlaiset kuin omani. Kana-AvokadoPasta onnistui mauiltaan hyvin, kana meni hippasen yli kypsyydessä ärhäkän lieden johdosta.

1383772_10201888505361833_399222151_n-no  1234566_10201893045595336_201065205_n-no 

300g Pastaa runsaassa suolassa keitettynä

3 broilerin rintafilettä paistettuna, maustettuna ja siivutettuna

1 chili kuutioituna

2-3 valkosipulia kuutioituna

1-2 avokadoa kuutioituna

1,5 limen mehu

reilu loraus basilika-oliiviöljyä

suolaa, pippuria

70g parmesan raastetta

(kourallinen tuoretta basilikaa)

Paista ja mausta ensin broilerfileet. Purista sitten kulhoon limen mehu ja lorauta joukkoon oliiviöljy. Kuutioi sitten joukkoon chilit, valkosipulit ja avokado(t). Mausta suolalla ja pippurilla. Siivuta kanafileet myös joukkoon hetkeksi parinoitumaan (Tässä vaiheessa kastike on vahvan sitruksinen, mutta parmesan taittaa hapokkuutta myöhemmässä vaiheessa)

Keitä tässä välissä pasta. Kun pasta on lähes kypsää, kaada pussillinen parmesan-raastetta öljykastikkeeseen; lisää vielä loraus öljyä joukkoon, jotta massa ei ole liian tönkkö. Kaada sitten kana-avokado-parmesan hässäkkä kuuman pastan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.. Ei muuta kuin herkuttelemaan!

Viime viikonlopusta katse tähän päivään ja tulevaan; tänään tehdään iltapalaksi marokkolaista herkkua;Taboullehia. Pojat odottavat saavansa linnunmunia, kun kuulivat sanan couscous. Kun saan poikaset vällyihin, vuorossa on Red Velvet-muffarit. Kuopus kun on viimeistä päivää viisivuotias, on huomisaamuna luvassa ylläriaamiainen vuoteeseen :) Kävin myös ostamassa Murulle little somethin' ajatuksella One Road for Two to go.. Mä niin rakastan sitä miestä. Mä rakastun joka päivä uudelleen ja pakahdun onnesta hänen lähellään. Riitoja tulkoon ja menköön, se ei horjuta tätä tunnetta. Mutta pysyköön nämä  siirapit vielä salaisuutena (miten pitkään, se on eri asia, sillä pojat olivat mukana ostoksilla)

Ensiviikonloppu on yhtä jauhopölyinen kuin edellinenkin; 4 täytekakkua tulossa työn alle :)