Tämä herkku sopii kesään!
Puolitin 3 paprikaa,putsasin siemensistä ja laitoin uuniin 150 asteeseen lämmittelemään täytteen valmistumisen ajaksi
Täyte
200g naudan jauhelihaa
1 chili pieneksi kuutioituna
3-4 valkosipulin kynttä
2dl sahramilla maustettua couscousia (2dl vettä,1pss sahramia,1/2tl suolaa,loraus öljyä. Kiehauta ja kaada joukkoon 2dl couscousia ja anna imeytyä.)
2 kevätsipulia varsineen
suolaa ja pippuria
Ruskista jauheliha pannulla,lisää joukkoon chili,sipulit,mausteet ja viimeisenä couscous
Täytä paprikat ja ripottele vielä päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa ~10 minuuttia kunnes juustokuorrute on kauniin kultainen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.