Noniin, taas on se aika vuodesta, kun on tuhat ja yksi tilaisuutta johon leipoa kakkua. Koululaiset pääsee kesälaitumille, osa valmistuu ammattiin tai saa valkolakin..

Minun viikonloppuuni mahtuu neljä kakkua; yksi lakkiaiskakku, yksi (gluteeniton) ristiäiskakku, yksi kotiinpaluukakku sekä yksi valmentajapalaverikakku.
Suunnitelmat ovat tietysti valmiit, tarpeet alkaa löytyä kaapeista ja sormet syyhyää jo toimeen ryhtymisen halusta. Ensimmäiset kakkupohjat ovatkin jo uunissa.

Ensimmäinen kakku on menossa perjantai-illaksi  karatejuniorivalmentajien palaveriin. Olen luvannut valmentajatovereille maistiaiset Geisha-kakusta, joka on selvittänyt tiensä Maku-lehden 30 semifinalistin joukosta 5 finalistin joukkoon.
Tuntuu ihan huikealta. Me finalistit päästään Taste of Helsinki tapahtumaan 16.6. esittelemään kakkutaituruuttamme ja meistä sitten tuomaristo valitsee voittajan.
Tämän viikonlopun kakkurumba käy siis mainiosti treenistä ennen kyseistä mittelöä. Vaikkei itse voitto kohdalle osuisikaan, on kokemus itsessään jo palkinto vailla vertaa..mutta ei sinne tietenkään häviämään lähdetä wink Kaikki me viisi finalistia saamme Dan Sukkerin ja Meiran leivontatuotepaketin, Chez Mariuksen tylla-sarjan sekä Maailman Ihanimmat Leivonnaiset-reseptikirjasen (joka minulta tosin jo hyllystä löytyy).
Minun Geisha nimistä kakkua voi äänestää osoitteessa
www.maku.fi/kakku kilpailu ja äänestämällä pääsee itse mukaan Taste of Finland-tapahtuman lippujen arvontaan.