Siskon syntymäpäiviä juhlistettiin syömällä hyvin.
Ravintolan valinta ei tuottanut päänvaivaa;kaksi kulinaristia suunnisti Gaijiniin.
Bulevardi 6:ssa sijaitseva ravintola on edustavan näköinen ja tunnelmallinen,sinne sopii saapua puku päällä tai rennommin vaikka farkuissa ja tennareissa.
Vaikka pöydät ovat melko lähellä toisiaan,saa ravintolassa silti intiimin tunnelma oman pöytäseurueen kesken.
Hieno yksityiskohta on ikkuna,josta näkee keittiöön.
Valaistus on hyvin suunniteltu. korostaa pöytään tarjoiltavien ruokien viimeisteltyjä yksityiskohtia.

Ruoan maku vie kielen mennessään ja  kruunaa elämyksen.

Me söimme siskon kanssa MaisteluMenu Gaijinin ja sen kylkeen pullon australian punaista;Terlato&Chapoutier Shiraz-Viogneria.
Ravintolan viinilista on niin huolella suunniteltu,että sieltä voi viininsä valita lähes silmät kiinni sormella osoittamalla menemättä pahasti metsään.

                            
 


PORK BUN possunkylkeä,soijamajoneesia
pikkelöityä sipulia,pehmeää leipää
                         
                    SASHIMI päivän sashimi
                            
                      
                                    FOIE&UNAGI
                                    glaseerattua ankeriasta, ankanmaksaa,
                                    nori-leipää,hillottua omenaa
 

 
     'INKED' MISO BUTTERFISH 'saikyo'-miso marinoitua voikalaa,paahdettu fenkolipyree, musta sinisimpukkaliemi



BABY BACK PORK RIBS possun ribsit,soija-mirin karamellia
togarashia

 

WASABI&AVOCADO SCALLOPS
paistettuja kampasimpukoita, avocadoa,
soija-mirin dressing , wasabia
merileväkaviaaria
 

KOREAN HOT POT
pitkään haudutettua karitsaa,pikkelöityä chiliä,
mausteinen hot pot- liemi



Terlato&Chapoutier Shiraz-Viogneria


SAKE CHERRY
sake-kirsikka sorbettia,sitruunalla maustettua valkosuklaa crèmeä