600984_10200881733073155_248727959_n-nor   482744_10200751092727228_1928903846_n-no

Nyt on kaupan hyllyillä sellaisia herkkuja, että huhhuh!

Viime talvena ostettiin laivalta siskon kanssa Fazerin uutuutta; tummaa suklaata appelsiini-cruncheilla. Voi sitä riemua ja rattoa, kun totesin pari viikkoa sitten sitä löytyvän lähi Citymarketista. Ihan mun lemppari tsokolaatia - törrrrkeen hyvää!

Magnumilta tuli myös reipas kuukausi takaperin Summer Edition-jäätelöt. Suukkoja moneen makuun; First (Creme Brulee) , Love (Marenkia ja punaista hedelmää), Passionate (Tiramisu), Flirty (Suklaakakku) ja Stolen (Omenapiirakka). Rakastuin oikopäätä kakkoseen,Rakkauteen, mutta täytynee nämä suukot kerätä tässä jäätelöisessä muodossa kesän aikana kaikki ;) Tosin ennen kesälomaa ei paljon jäätelöitä lipaista, sillä kroppa rääkätään nyt Barcelona-kuntoon..äitienpäivä olkoon ainoa poikkeus sääntöön ;)

Männäviikon kotikokkauksen tuotoksena esiteltäköön Toast Skagen ja PaahdettuValkosuklaa-Vadelma-täytteiset Tuulihattuset.

    309939_10200860161333875_8330567_n-norma   931206_10200860433620682_1210780487_n-no

Paahdettu valkosuklaa oli jo tovin keikkunut ajatuksissa ja uunissa olin ajatellut sen tehtävän. Pomolta pyysin konsultaatioapua, koska hänen mies on minun onnekseni alan vankka ammattilainen (kiitos ja anteeksi, että minä olen ainainen riena kysymyksineni :) )

Valkosuklaata tosissaan paahdetaan ~120 asteisessa uunissa sekoitellen, kunnes väri alkaa rusehtua. Itse annoin sen ruskettua noin 45 minuuttia, sitten vatkasin sen Mascarponen joukkoon, jäähdytin jääkaapissa ja vaahdotin uudelleen.

                      51u-h7ghM1L-normal.jpg

Visuaalisena ihmisenä saan kuvista inspiraatiota ja makukombinaatiot voin kuvitella,melkeinpä maistaa; mä olen heikkona reseptikirjoihin, vaikka mulla ei ole enää edes tilaa niille :D Kaupassa tuli kuitenkin vastaan todellinen sukellus ranskalaiseen jälkiruokamaailmaan. Tämä Sweet Paris - Love Affair on seuraava "MUST HAVE"!  Pelkkä kirjan nimi  kun saa Pavlovin koirat kiemurtelemaan, niin mikä onkaan sisällön vaikutus ;)

“This is my invariable advice to people: Learn how to cook- try new recipes, learn from your mistakes, be fearless, and above all have fun!”
― Julia Child, My Life in France