1329921442_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä meitä ruoan ystäviä nyt hemmotellaan.

Nopeimmat ovatkin jo Ilta-Sanomista saaneet lukea ilouutisia, Bulevardin alkupäähän jysähtää toukokuussa uusi ravintola Boulevard Social, perustajana suurelle yleisölle jo tuttu Tomi Björck.

Silloin on taottava,kun rauta on kuumaa ~Tomille se on nyt hehkuvan kuumaa. Unelmat eivät toteudu vain unelmoimalla,pitää tarttua härkää sarvista,ja nostaa hihat ylös;tehdä unelmista totta.Unelmat ovat eteenpäin vievä voima. Verta,hikeä ja välillä vähän kyyneleitäkin vuodattamalla päämäärän tavoittaminen maistuu makoisalta. Kun on valmis tekemään töitä unelmiensa eteen,on maailma valloitettavissa ja tähdetkin käden ulottuvilla.

Tomi Björck perusti yhdessä Matti Wikbergin kanssa  Helsinkiin vahvasti aasialaisvaikutteisiet ravintolat Farangin ja Gaijinin. Pohjatyön pojat tekivät perusteellisesti Aasian makumaailmoja kierrellen ja parhaat palat Suomeen istuttaen. Ja kyllähän me suomalaiset tykätään!

Björckin 3. ravintola , 70-paikkainen Boulevard Social avataan toukokuun lopussa Bulevardille,Gaijinin naapurin, ja tällä kertaa makumaailmat sijoittuvat Välimerelle ja Lähi-Itään. "Ravintolan myötä tulossa on uusia makuja ja paljon meidän suosikkiannoksia, sekä kattava drinkki- ja viinilista", Björck kertoo Iltalehdessä. "Tarkoituksena on tarjoilla laadukasta ruokaa ja itse alusta asti tehtyjä kastikkeita,pilke silmäkulmassa" Ravintolan luvataan olevan rento ja edullinen herkutelupaikka. Keittiömestariksi Social Boulevardiin on valittu Top Chefissä kisaava,nykyisin Gaijinissa työskentelevä,Kristian Perkola.

Björckissä tiivistyy kyky,motivaatio ja asenne. Kyky kun on se,mitä pystyy tekemään,motivaatio määrittää miten se tehdään ja asenne ratkaisee miten hyvin asia tehdään. Nuoreen ikäänsä hän on tehnyt ja saavuttanut paljon. Varmasti joutunut myös vaikeiden valintojen,jopa uhrausten äärelle,sillä ne ovat osa menestyksen hintaa. Mutta usko omaan tekemiseen ja vahvat taustajoukot tukevat matkan varrella. Eittämättä hän on joka tapauksessa lahjakkuus,jossa kipinöi innovatiivisuus ja business-äly;kun tietää mitä tekee,miten tekee ja tietää tekevänsä sen hyvin ja sydämellä,on kaikki menestyksen avaimet tiukasti omassa kädessä.

Syksyllä 2012 Björck avaa Farang-ravintolan myös Tukholmaan yhtiökumppaninaan huippukeittiömestari,Farangin jälkiruokien luoja,  Kim Öhman.

Uusi keittokirjakin Tomilta on tulossa yhteistyössä Christer Lindgrenin kanssa.

Bloggari toivottaa onnea ja menestystä ja odottaa alkukesää kuola poskellaHymy