10012570_10203205934136729_2009073968_n-

Pohja

300g Digestive-keksejä

150g voisulaa


Juustomassa

600g Philadelphia-juustoa

2,5dl maitorahkaa (vanilja)

1dl sokeria

1dl maissitärkkelystä

2tl vaniljasokeria

4 kananmunaa

1dl kuohukermaa

200g valkosuklaata

1,5dl mustikoita

Kuumenna uuni 175 asteiseksi.

Murskaa keksit ja sekoita muruihin voisula. Painele muruseos leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa tuorejuustot ja rahka kuohkeaksi seokseksi. Sekoita joukkoon sokerit ja maissitärkkelys.

Lisää joukkoon kananmunat yksitellen, koko ajan vatkaten ja lopuksi kuohukerma.

Taita valkosuklaa paloiksi ja sulata vesihauteessa, lisää se sitten juustoseokseen. 

Kaada massa pohjan päälle ja ripotele mustikat päälle. 

Kypsennä uunin keskiosassa 40minuuttia, peitä kakku foliolla, kun se on saanut kullan keltaista väriä. Katkaise uunista virta ja anna kakun köllötellä jälkilämmössä vielä puolisen tuntia. 

Anna vetäytyä jääkaapissa yön yli  ja nauti <3