Pohja
300g Digestive-keksejä
150g voisulaa
Juustomassa
600g Philadelphia-juustoa
2,5dl maitorahkaa (vanilja)
1dl sokeria
1dl maissitärkkelystä
2tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
1dl kuohukermaa
200g valkosuklaata
1,5dl mustikoita
Kuumenna uuni 175 asteiseksi.
Murskaa keksit ja sekoita muruihin voisula. Painele muruseos leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa tuorejuustot ja rahka kuohkeaksi seokseksi. Sekoita joukkoon sokerit ja maissitärkkelys.
Lisää joukkoon kananmunat yksitellen, koko ajan vatkaten ja lopuksi kuohukerma.
Taita valkosuklaa paloiksi ja sulata vesihauteessa, lisää se sitten juustoseokseen.
Kaada massa pohjan päälle ja ripotele mustikat päälle.
Kypsennä uunin keskiosassa 40minuuttia, peitä kakku foliolla, kun se on saanut kullan keltaista väriä. Katkaise uunista virta ja anna kakun köllötellä jälkilämmössä vielä puolisen tuntia.
Anna vetäytyä jääkaapissa yön yli ja nauti <3
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.