Keskiviikko.
Ainekset kaapissa huokuu gourmeeta.
Mutta itselleen kun kokkaa, niin fiilis on vähän kuin viimeisellä aterialla.
Vähän melankolinen.

Noh, kaikesta huolimatta ruoka oli hyvää.

Fileestä leikkasin ja muotoilin pihvit, paistoin 3 minuuttia/puoli, lorautin päälle Madeiraa ja nopeasti sytkäriä perään niin sai fileet vähän liekkiäkin.
Sitten fileet esikuumennettuun uunivuokaan folion alle vetäytymään.
Paistinpannun deglaseeraus Madeiralla, joukkoon maizenaa ja halutut mausteet ja voila; kastike on valmis suitsait.

              

Salaattiin laitoin Roman-salaattia,kurkkua,kirsikkatomaatteja, parmesanlastuja sekä pienen lorauksen Ceasar-kastiketta.

Jälkkäriksi nopea ja herkullinen sekoitus Valkosuklaa-Mascarponevaahtoa, paistettuja, karamellisoituja aprikoosin puolikkaita sekä paahdettuja cashew-pähkinöitä.