keskiviikko, 27. kesäkuu 2012
Hevosen SisäFilettä MadeiraKastikkeella ja RomanSalaatilla ja Karamellisoituja Aprikooseja MascarponeVaahdolla
Ainekset kaapissa huokuu gourmeeta.
Mutta itselleen kun kokkaa, niin fiilis on vähän kuin viimeisellä aterialla.
Vähän melankolinen.
Noh, kaikesta huolimatta ruoka oli hyvää.
Fileestä leikkasin ja muotoilin pihvit, paistoin 3 minuuttia/puoli, lorautin päälle Madeiraa ja nopeasti sytkäriä perään niin sai fileet vähän liekkiäkin.
Sitten fileet esikuumennettuun uunivuokaan folion alle vetäytymään.
Paistinpannun deglaseeraus Madeiralla, joukkoon maizenaa ja halutut mausteet ja voila; kastike on valmis suitsait.
Salaattiin laitoin Roman-salaattia,kurkkua,kirsikkatomaatteja, parmesanlastuja sekä pienen lorauksen Ceasar-kastiketta.
Jälkkäriksi nopea ja herkullinen sekoitus Valkosuklaa-Mascarponevaahtoa, paistettuja, karamellisoituja aprikoosin puolikkaita sekä paahdettuja cashew-pähkinöitä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.