Piece of Cake. Nyt oli pakko lähteä toteuttamaan kakkuvisiota, joka syntyi helmikuun alusta saakka jääkaappiani koristaneesta Baileys Hazelnut-pullosta.
Paitsi että tuo likööri sopii erinomaisesti mokkapalojen kuorrutukseen, ajattelin sen sopivan myös valkosuklaan ja vadelman rinnalle.Mousse syntyi purkista mascarponea, 2dl:sta kermaa, 1,5 levystä Pandan valkoista suklaata (sulatettuna), sekä 2rkl:sta Baileys-likööriä. Tätä kannattaa lisäillä varovasti,sillä se juoksettaa kerman nopeasti. Mikäli kakkuun haluaa vielä enemmän Baileysin makua, voi kakkupohjaa (yhden tai useamman levyn) kostuttaa  liköörillä. Minä käytin kostutukseen pommacia.Kuorrutus kermalla ja koristelu marjoilla ja hasselpähkinärouhella.

Mums,kyllä maistui; täytyy jakaa naapureille,ettei tarvitse itse koko kakkua pistellä wink
*Tämä mousse sopii myös  jälkiruoaksi esimerkiksi vadelmien tai mansikoiden kera,jolloin osa valkosuklaasta kannattaa jättää vaikkapa rouheeksi vaahtoon.

Nyt alkaa operaatio Angry Birds ~ Possu, joka matkaa tilaajan mökille asti ja täten asettaa omat haasteensa; kerma tuskin löytää tietään kakun väliin.. Ajattelin tehdä raikkaan  variaation prinsessakakusta laittamalla väliin kirsikkakreemiä ja sitruskiisseliä..

Herkullista Arkivapaata smiley