Noniin,tänään se alkaa!!
Suomen upein reality-sarja ikinä,MasterChef Suomi starttaa ensimmäisellä tuotantokaudellaan ja tuo ruutuun upeiden henkilöhahmojen intohimoa ruokaan ja aitoja tunteita laidasta laitaan.
Olen koko ajan ohjelmaan mukaan hakuni jälkeen pohtinut,missä välissä työstäisin teemaan sopivan kakun,ja mikäs onkaan sen osuvampi ajankohta kun sarjan ensi-ilta
Kakku on neljän munan kakkupohja,joka on kostutettu rommisiirapilla (2dl vettä,200g sokeria ja 3rkl rommiesanssia/rommia). Täytteenä on mansikkamarmeladi ja valkosuklaa-limemousse.
Alunperin kakusta piti tulla keltainen/oranssi,kuten alkuperäinen logo on,mutta kaapistani löytyi yllättäen kaikkea pinkkiä,joten mikä jottei tämäkin logo mainiosti mene pinkkinäkin
Tänään menemmekin tuotannon ja kilpakumppaneiden kera ravintola DTM:ään ja katsastamme ensimmäisen jakson screeniltä..naurunpurskahduksia tuskin voi välttää.
Onpas ihana tavata nuo mahtavat ihmiset jälleen!
Pinkkiin teemaan sitten sopikin tänään valmistaa kotiruuaksi vuohenjuustoisia Lindströminpihvejä ja valkosipuliperunasosetta kera artisokan sydämien. Pihveihin käytin 800g sika-nauta jauhelihaa+400g naudan paistijauhelihaa,2prk vuohenjuustoa,4 keitettyä ja raastettua punajuurta,3 kananmunaa,suolaa,pippuria ja timjamia. Väri pannulta ja 200 asteiseen uuniin 10-15min.
P.S. Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan tuolla alempana
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.