Huominen jälkiruoka vaatii marenkia,joten tein sen jo tänään.

Vatkasin 3 munan valkuaista kovaksi vaahdoksi (kunnes pysyi kulhon pohjalla nurinpäin käännettäessä) sitten lisäsin koko ajan vatkaten 2dl sokeria naruna tasaisesti kaataen. mukaan vielä 2rkl suklaatomusokeria. Kun marenkia lähtee tekemään,kannattaa sitä kerralla tehdä enemmän,se kun säilyy hyvin. Tarjoilla sitä voi vaikka jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

50-75 asteisessa uunissa paistelin useamman tunnin (4),kunnes marenki oli kunnolla kuivunut ja kopahti pohjaa varovasti nakutettaessa. 50 asteisessa uunissa marenkia uskaltaa kuivatella jopa yön yli.

Tein sekä tähtiä,että lusikkanokareita.Nuo lusikkanokareet tulee huomenna käyttöön Hymy

                164375_1787758181289_1459599098_31941980