Tomaatti-Paprika-MangoSalsa:
11 punaista kirsikkatomaattia
1 punainen suurehko paprika
1 keltainen pieni paprika
1 mango
1 pieni punasipuli
1 suuri valkosipulin kynsi
suolaa
orange pepperiä
1/2 punttia tuoretta persiljaa
kuutioi pieneksi,sekoita kaikki keskenään ja anna maustua tovi jääkaapissa ennen tarjoilua
Keltainen Valkoviini-Kerma-Kanttarellikastike:
valkosipulin kynsi
1/2 punasipuli
2rkl tuoretta timjamia
2tl kurkumaa
1,5dl valkoviiniä
1/2 dl kuohukermaa
suolaa
mustapippurirouhetta
Kuulota pannulla öljyssä ensin kurkuma,valkosipuli ja sipuli. Lisää joukkoon kuutioitu kanttarelli sekä hienonnettu tuore timjami. Lisää joukkoon valkoviini ja hetkisen kuluttua kerma. Keittele kastike kasaan,mausta suolalla ja pippurilla.
Chili Explosion-Ahven:
2 Ahvenfilettä
suolaa
chili explosion-mausteseosta
Paista ahvenfileet kuumalla pannulla rypsiöljy-voiseoksessa (öljyhän kestää paremmin kuumaa,mutta voin makua se ei yksin korvaisi)
Käännä fileet kun pinta on saanut kauniin kullertavan värin,paistoaika ei ole kovinkaan suuri,joten ole tarkkana,jottei kala paistu kuivaksi. Mausta suolalla ja chili explosion-mausteseoksella.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.