Tomaatti-Paprika-MangoSalsa:

11 punaista kirsikkatomaattia

1 punainen suurehko paprika

1 keltainen pieni paprika

1 mango

1 pieni punasipuli

1 suuri valkosipulin kynsi

suolaa

orange pepperiä

1/2 punttia tuoretta persiljaa

 

kuutioi pieneksi,sekoita kaikki keskenään ja anna maustua tovi jääkaapissa ennen tarjoilua

 

Keltainen Valkoviini-Kerma-Kanttarellikastike:

valkosipulin kynsi

1/2 punasipuli

2rkl tuoretta timjamia

2tl kurkumaa

1,5dl valkoviiniä

1/2 dl kuohukermaa

suolaa

mustapippurirouhetta

Kuulota pannulla öljyssä ensin kurkuma,valkosipuli ja sipuli. Lisää joukkoon kuutioitu kanttarelli sekä hienonnettu tuore timjami. Lisää joukkoon valkoviini ja hetkisen kuluttua kerma. Keittele kastike kasaan,mausta suolalla ja pippurilla.

Chili Explosion-Ahven:

2 Ahvenfilettä

suolaa

chili explosion-mausteseosta

Paista ahvenfileet kuumalla pannulla rypsiöljy-voiseoksessa (öljyhän kestää paremmin kuumaa,mutta voin makua se ei yksin korvaisi)

Käännä fileet kun pinta on saanut kauniin kullertavan värin,paistoaika ei ole kovinkaan suuri,joten ole tarkkana,jottei kala paistu kuivaksi. Mausta suolalla ja chili explosion-mausteseoksella.