4 munan kakkupohjan kostutin pommacilla ja täytin mansikkamarmeladilla sekä mansikkamoussella,kuten juhlaväki oli toivonut.
Toivottavasti kakku on mieleinen ja juhlapäivä vertaansa vailla!
sunnuntai, 20. helmikuu 2011
4 munan kakkupohjan kostutin pommacilla ja täytin mansikkamarmeladilla sekä mansikkamoussella,kuten juhlaväki oli toivonut.
Toivottavasti kakku on mieleinen ja juhlapäivä vertaansa vailla!
[email protected]
Blogini kertoo intohimostani ruokaan
makuelämyksenä,ikuisena seikkailuna
ja oppimatkana.
Olen 33-vuotias
kokeilunhaluinen
harrastelijakokki,
kulinaristi..
nautiskelija =)
Ruoka on niin paljon enemmän
kuin kehon polttoaine;
makujen kombinaatioita,
aistien sinfoniaa,
kokonaisvaltainen kokemus.
Ruoan valmistaminen toiselle
on ainutlaatuinen tapa osoittaa
välittävänsä
Jokaisesta annoksesta
pitää löytyä
pala sydäntä
Alkupalasta Jälkiruokaan Arvonta Bile-/FingerFood Herkkuristeily ~ Viking Line Juustokakut Kahvikakut Kakut Keitot Luomu Maku-lehden kakkukilpailu Muffinsit Pizza Pullat Ravintolat Täytekakku Välipalat gluteeniton/laktoositon jälkiruoka kakku leivokset pikkumakeat pikkusuolaiset pääruoka sushi voileipäkakut
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.