Lauantaina graduoitiin nippu karatejunioreita;ensimmäisillä ja toisilla värinatsoilla sekä ihan uusila vyöarvoilla.
Vyökokeen jälkeen valmentajat lähtivät ruokapöydän ääreen palaveroimaan;käsiteltiin jo tapahtuneita ja tulossa olevia asioita ja kehityssuunnitelmaa. Juniorivalmennus on niin koskettavaa;se kun on paitsi liikunnan vetämistä myös varhaiskasvatusta,arvojen opettamista,erilaisuuden huomioonottamista..niin arvokasta ja tärkeää työtä!
Palaverissa mutusteltiin Pasta-Broilerisalaattia,josta löytyi myös fetaa,aurinkokuivattuja tomaattikuutioita(+niiden öljy!),basilikan lehtiä sekä tummia oliiveita. Lisäksi tähän olisi mainiosti sopinut esim säilykemangokuutiot!! Edellisen lisäksi KatkarapuCeasaria,jossa oli jäävuorisalaattia sekä salaattimixiä,parmesanlastuja,luumutomaatteja,ruohosipulikrutonkeja,isoja katkarapuja,kesäkurpitsan siemeniä sekä keitettyä kananmunaa.
Salaattien kera oli CheddarPasteijoita sekä Fazerin patonkeja (yrtti ja tomaatti-oliivi).
Jälkkäriksi herkuteltiin Valkosuklaamuffinseja sekä ToscaKakkua(MadeByVirpi) jäätelöllä ja kinuskikastikkeella.
Vatsat saatiin täyteen ja asiat käsiteltyä..ja taasen voi todeta,että valmennusporukka on kerrassaan mainio! arigatou gozaimashita!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.