Lauantaina graduoitiin nippu karatejunioreita;ensimmäisillä ja toisilla värinatsoilla sekä ihan uusila vyöarvoilla.

Vyökokeen jälkeen valmentajat lähtivät ruokapöydän ääreen palaveroimaan;käsiteltiin jo tapahtuneita ja tulossa olevia asioita ja kehityssuunnitelmaa. Juniorivalmennus on niin koskettavaa;se kun on paitsi liikunnan vetämistä myös varhaiskasvatusta,arvojen opettamista,erilaisuuden huomioonottamista..niin arvokasta ja tärkeää työtä!

                180369_1809220997846_1459599098_31980913   181653_1809221717864_1459599098_31980916

Palaverissa mutusteltiin Pasta-Broilerisalaattia,josta löytyi myös fetaa,aurinkokuivattuja tomaattikuutioita(+niiden öljy!),basilikan lehtiä sekä tummia oliiveita. Lisäksi tähän olisi mainiosti sopinut esim säilykemangokuutiot!! Edellisen lisäksi KatkarapuCeasaria,jossa oli jäävuorisalaattia sekä salaattimixiä,parmesanlastuja,luumutomaatteja,ruohosipulikrutonkeja,isoja katkarapuja,kesäkurpitsan siemeniä sekä keitettyä kananmunaa.

             180594_1809222157875_1459599098_31980917   182871_1809222757890_1459599098_31980918

Salaattien kera oli CheddarPasteijoita sekä Fazerin patonkeja (yrtti ja tomaatti-oliivi).

Jälkkäriksi herkuteltiin Valkosuklaamuffinseja sekä ToscaKakkua(MadeByVirpi) jäätelöllä ja kinuskikastikkeella.

Vatsat saatiin täyteen ja asiat käsiteltyä..ja taasen voi todeta,että valmennusporukka on kerrassaan mainio! arigatou gozaimashita!