167288_1772905049970_1459599098_31918637

Tämän päivän ruoka maistuikin koko porukalle kaksin käsin,NAM!

Paistosta varten keitin 500g pastaa (mikä nyt silmää sillä hetkellä miellytti)

Tonnikalakastike: 1 sipuli

                            1 valkosipulin kynsi

                            1 kesäkurpista

                            1/2 punainen chili

                            1 rkl oliiviöljyä

                            500g tomaattimurskaa

                           2prk tonnikalaa paloina

                           hunajaa

                          suolaa

                          mustapippuria

Kuori ja kuutioi sipulit,chili ja kesäkurpitsa,kuulota öljytilkassa pannulla.Lisää pannulle tomaattimurska,keitä hieman kasaan ja lisää sitten tonnikalat. Mausta hunajalla,suolalla ja pippurilla.

Juustokastike: 4rkl voita

                        2rkl vehnäjauhoja

                        500ml kookosmaitoa

                        2dl parmesan-raastetta

                        ripaus jauhettua muskottipähkinää

                        sitruunan raastettu kuori

                        suolaa

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon v.jauhot. Älä ruskista jauhoja,pelkkä kypsennys riittää;tavoitteena kuitenkin vaalea juustokastike Silmänisku. Lisää joukkoon voimakkaasti vatkaten kookosmaito,kiehauta kastike ja lisää parmesan,muskotti,sitruunan kuori ja suola.

Kaada voideltuun uunivuokaan puolet pastasta,lisää päälle tasaisesti tonnikalakastike. Silppua kalakastikkeen päälle puntti tuoretta tilliä. Sitten loput pastat päälle ja juustokastike tasaisesti pintaan Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia;kunnes paistoksen pinta on kauniin värinen.

Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Kannattaa kokeilla myös esimerkiksi lohen kanssa!!