Tämän päivän ruoka maistuikin koko porukalle kaksin käsin,NAM!
Paistosta varten keitin 500g pastaa (mikä nyt silmää sillä hetkellä miellytti)
Tonnikalakastike: 1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 kesäkurpista
1/2 punainen chili
1 rkl oliiviöljyä
500g tomaattimurskaa
2prk tonnikalaa paloina
hunajaa
suolaa
mustapippuria
Kuori ja kuutioi sipulit,chili ja kesäkurpitsa,kuulota öljytilkassa pannulla.Lisää pannulle tomaattimurska,keitä hieman kasaan ja lisää sitten tonnikalat. Mausta hunajalla,suolalla ja pippurilla.
Juustokastike: 4rkl voita
2rkl vehnäjauhoja
500ml kookosmaitoa
2dl parmesan-raastetta
ripaus jauhettua muskottipähkinää
sitruunan raastettu kuori
suolaa
Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon v.jauhot. Älä ruskista jauhoja,pelkkä kypsennys riittää;tavoitteena kuitenkin vaalea juustokastike . Lisää joukkoon voimakkaasti vatkaten kookosmaito,kiehauta kastike ja lisää parmesan,muskotti,sitruunan kuori ja suola.
Kaada voideltuun uunivuokaan puolet pastasta,lisää päälle tasaisesti tonnikalakastike. Silppua kalakastikkeen päälle puntti tuoretta tilliä. Sitten loput pastat päälle ja juustokastike tasaisesti pintaan Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia;kunnes paistoksen pinta on kauniin värinen.
Tarjoile raikkaan salaatin kera.
Kannattaa kokeilla myös esimerkiksi lohen kanssa!!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.