images?q=tbn:ANd9GcRVQx1KDtdz6hS8jDlks7X

Tällaiseen ihanuuteen törmäsin tänään ruokaostoksilla käydessäni. Etanapannu,ah;siitä se ajatus sitten lähti! Tulevana viikonloppuna lähden kolmen poikaseni kanssa risteilemään (mietin alvariinsa miten siitä voi ylipäänsä selvitä hengissä..taidan käydä ostamassa kolme talutushihnaa..) ja nautimmekin laivakokkien antimista,mutta sitä seuraavalla viikolla aion valmistaa valkosipulivoissa etanoita! Pääruuaksi viikunoilla täytettyä ankanrintaa..juustolautanen kuuluu tietysti aina hyvään ruokailuun.. ja etanapannun vieressä kaupan hyllyllä helmeili kohokasvuokia,jotenka siitä visioitui jälkkäriksi suklaakohokas eli suflee/soufflé Hymy  Maukkaalla ruoalla voimme parantaa elämänlaatuamme,miksi emme siis pyrkisi satsaamaan siihen?

Tuota menuuta ja laivan herkkupöytiä odotellessa,tämä tänttähäärä aikoo valmistaa Runebergin torttuja ja työkavereiden toiveesta perjantaiksi juustokakkua.

Tahtoo,tahtoo,TAHTOO uuden kameran!!Lasten käsittelyssä edellisen zoomi meni kieroon ja nyt olen monta kuukautta näpsinyt kuvia vain kännykkäkameralla. Noh parempia ne kuvat on,kuin jäädä kuvattomaksi!

Haleja ja tsemppiä viikkoon,jauhopeukkuillaan Silmänisku!