Citymarketiin suuntasin aamulla heti kun se avasi ovensa,ajatuksena käydä kurkkimassa löytäisinkä sieltä Marshmallow Fluffia.Ja löysinhän minä (tulee varmaan kohta Prismaankin;sielläkin jo ladottiin "jenkkiherkkuja", kuten Jello-hyytelöä,hyllyyn). Ihanaa kun ei enää tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan,kun lähikaupasta löytyy Kondensoidut maidot,Fluffit,Vaniljakreemijauheet.Ihanata!

Tätä Vaahtokarkkilevitettä tosiaan löytyi vaniljan ja mansikan makuisina,josta idea sitten lähti toteuttaa sekä maitosuklaa-vanilja fudgeja etää valkosuklaa-mansikka-fudgeja;hempeän vaaleanpunaisia (mulla on niin pinkkikausi päällä,että oksat poisHymy)..ja vaaleanpunaiset fudgethan ovat mitä mainioin ystävänpäivälahjaidea,eikö totta?!

                     

Näihin suklaisiin fudgeihin käytin 3dl maapähkinälevitettä,1 tölkin kondensoitua maitoa(sellaisen isomman). Ne kiehautin keskilämmöllä kattilassa,lähinnä siis kuumensin sen verran,jotta massasta tuli tasainen ja pikkuisen juoksevampi. Sulatin joukkoon 200g maitosuklaata(suosittelen ehkä kuitenkin tummaa suklaata,niin tulee enemmän suklaa esiin sieltä!) sekä sekoitin joukkoon tuon marshmallow fluffin (vaahtokarkkilevite). Kaadoin seoksen leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n.20+35cm) ja annoin seoksen jäähtyä siinä huoneenlämpöiseksi.Jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää

Päivä2; ja sitten kuutioimaan;ovat vielä niin pehmeitä,että tosiaan tuolla kuutioimisella ei kannata pitää kiirettä;minulla nuo kuutiot odottaa jääkaapissa iltaan;napostelumaistiaisia! Vaaleanpuanisiin ajattelin heittää joukkoon myös cashew-pähknöitä;ovat niin kauniita siellä kuutioissa ja minun makuun niin maistuvia!

Tänään illalla muuten on MasterChef-bileet vol2,tänään amatöörikokit saavat kaikki laittaa jo ruokaa,mutta kilpailu on raakaa koska vain 14 selvittää tiensä finaaliin;pääseekö sinun suosikkisi jatkoon?