Tänään ihan pikkuisen väsyttää eilisten MasterChef-juhlien jälkimainingeissa,mutta illasta on totisesti iloa pitkään,niin mukava oli kanssakilpailijoita jälleen nähdä.

Käväisinpä siis vaihteeksi Waynes Coffee:ssa kahvilla..ensin ajattelin ottaa pelkän kahvin,mutta antauduin myös suklaakakulle..oi voi sain todeta olevani kranttu,mutta kyllä koko kakkupala silti löysi tiensä masuun asti.

                                    164499_1770901239876_1459599098_31915612      

Kahvittelun lomassa olikin oiva hetki uusien kakkuprojektien visiointiin;suurimmat haaveet olisi päästä työstämään nimiäiskakku ja  hääkakku,mutta ne nyt antavat odottaa itseään. Tiedossa olevia kakkuprojekteja lähiaikoina on hyvän ystäväni ihanan poikasen 5v-synttärikakku ja toiveeksi on mainittuna Buzz Lightyearia ja Lego Batmania,saas nähdä kumpaan nuori mies kalkkiviivoilla kallistuu. Naapuripihan mukavin pariskunta juhlii syntymäpäiviään ja sinne olisi tilauksessa  40-vuotis teemalla kakkua. Voileipäkakkua on myöskin tilattu lumen ahkerille auraajille ja  8-vuotis kakkuun on toiveissa James Bond-teemaa.

Ja kappas;tipahti postiluukusta mukava lappunen, YLE:n Kuningaskuluttaja-ohjelman paketti (3 kakkuvuokaa) on saapunut. Pari seuraavaa päivää on siis tiukkaa mutta mukavaa testausta..kenpä syö testikakut!?Ensi maanantaina on ohjelman kuvaukset ja tv:stä se sitten tulee ulos 27.1.  klo 19.30 kanavalta 1!!Tästä tilaisuudesta kiitän Hellapoliisia!

Kakuntuoksuista viikkoa kaikille!