Vaikka kirjoittamisesta onkin ollut taukoa,ei keittiön liedet silti ole päässeet viilenemään,yllä esimerkkinä omenaista puna-ahventa artisokkapyreen ja mangosalsan kera, Paahdettua ankanrintaa punaviini-appelsiinikastikkeella ja Valkosipuli-pippuriporoa suppilovahverorisotolla ja chili-uunijuureksilla
Kakkuja on leivottu valmistujaisiin,syntymäpäiville (myös omiin ikäjäisiin) ja itsenäisyyspäiväksi
Ja tietysti myös muutama voileipäkakku;nämä tulivat poikieni isän 30-vuotis juhliin
Myös erilaisia cocktailpaloja on tullut kyhättyä esimerkiksi valmentajien Halloween-juhliin ja Dojon (karateseurani) pikkujouluihin.
Joulun olinkin pääasiassa peittojen vuoraamana kuumeessa sängyn pohjalla,mutta poikasilleni pyöräytin aamiaiseksi riisipuuron,joka oli vaihtelun vuoksi tehty kookosmaitoon (toimii!!) sekä tietysti itse tehtyjä karjalanpiirakoita
Ja nyt on alkanut kaiken ruokailottelun päälle härkäviikot,mutta kuka on sanonut,että ruokailun pitäisi nyt olla vähemmän herkullista..punajuurikeitto vuohenjuustovaahdolla,slurps
Tässäpä päivitystä teille kahden kuukauden edestä
Sanna
P.S.
Nyt kaikki innolla odottamaan 18.1. starttaavaa amatöörikokkimittelöä
Master Chef Suomi 2011,jossa on paljon ihania ihmisiä,huipputyyppejä ja huippukokkeja! Nelosella alkaen 18.1. klo 19!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.