Kuhaa,ahventa,kuha jotain!
Kuvasta poiketen tein kilpailussa salsan sijaan kurpitsa-perunaröstin. Pohdin röstin ja salsan välillä ja taisin valita väärin;olisiko salsa ollut parempi valinta. Jossittelu on turhaa. Kivaa oli ja upeita muistoja takataskussa;elämässä etiäppäin!
MasterChef kokemus oli rankka (paineen sietokyky nousi uusille lukemille),mutta samalla niin upea,etten hetkeäkään siitä antaisi pois. Jo tällä lyhyelläkin matkalla opin itsestäni paljon ja sain mahtavia ystäviä. Meistä 25:stä jokainen oli amatööritason huippukokkeja,kuten kaikki bootcampillekkin asti tiensä selvittäneet (jo ennen bootcampiä joukosta tippui niin huikeita suorituksia,että huimasi!) Finaaliin pääsin kuitenkin vain 14 henkilöä ja tuomarien tehtävä ei ollut helppo.
Muisteloita behind the scenes
Elämä jatkuu formaatin jälkeenkin ja kun viikon olin itkenyt putoamisen tuottamaa tuskaa (tunnistaa siis ruuanlaiton intohimoksi,koska tippuminen sattui ihan saamaristi!),totesin,että vielä ruuasta tulee mulle työ,elämäntyö. Ja toisaalta on hyvä,ettei tule leimatuksi television kautta;alunperinkin se oli ainoa asia mistä en ohjelmaan hakiessa pitänyt;en halunnut telkkariin!
Tämän kokemuksen jälkeen hain töihin koulun keittiöön.Olen nauttinut suunnattomasti,mutta todennut että sekään ei vastaa unelmaani,kaikki kun tulee valmiina eikä pääse näpertämään tarpeeksi. Nöyränä teen kuitenkin töitä ja otan arvokasta oppia matkani varrelle...
Eilen olin katsomassa pudotukseni ravintola DTM.ssä muutaman kanssakilpailijan kanssa ja aamulla rakkaat poikaseni totesivat tiukasti;et sä päässyt jatkoon kun et vienyt edes lautasta tuomareille.. on ne fiksuja
Aamupäivällä pyörähdin Helsingissä työhaastattelussa,saas nähdä kuinka käy. Noh,Mattlidenin mahtavaan koulukeittiöön pääsen tulevaksi viikoksi ja se on kerrassaan ilostuttavaa ja suoraan sanottuna kakun paikka!
Kauppaan mennessä ei ollut mitään ajatusta päivän ruuasta,mutta maustamattomasta kanafileestä se ajatus sitten lähti;kanaa piri-piri(erivärisiä pippureita,chiliä,sitruunaa,valkosipulia) tuorepastan kera ja nämä ihanuudet kruunasi lämpöisen mausteinen sahrami-kookosmaitokastike keltasipulirenkailla,herkkusieniviipaleilla ja ananaspaloilla. Olipas kyllä herkkua vaikka itse sanonkin
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.