Eilen pyöräytettiin poikien kanssa iltapalaksi pellillinen pizzaa;saadaan muuten sitä iltapalaksi vielä tänäänkin

Pohjaan laitoin 4dl lämmintä vettä,1pss kuivahiivaa,1-2tl suolaa,1rkl hunajaa,provencen yrttiseosta, 1/2dl oliiviöljyä ja jauhoja niin paljon että taikina irtoili sormista

Työläimmän osuuden jälkeen vuorossa oli hauskin osuus;täytteet  tomaattipyreen korvasi ah aina niin herkullinen Felix-ketsuppi,3 purkkia tonnikalaa,ripottelin päälle pikkuisen suolaa sekä jonkun verran Santa Marian pippurisekoitusta (tonnikala on muuten niin mauton,joskaan lapsille pizzan ei kovin mausteinen tarvitse ollakkaan) 1 purkki pieniä ananaspaloja,purjoa reilusti,1 paprika, 1prk Feta-juustoa  sekä 1pss pizzajuustoraastetta ja pizzamaustetta.

n.200 astetta n. 30 min/kunnes pinta on kauniin värinen