Tänään äippä kokkasi päivälliseksi makrulaatikkoa. 7-vuotiaan esikoiseni sanoin "niin hyvää,että vatsa hymyilee"..ihana kokata pampulaisille,jotka ei kauniita sanoja säästele
500g Torinon Cappelli-täysviljapastaa keitettynä
700g naudan jauhelihaa ruskistettuna ja maustettuna;
2 valkosipulin kynttä
1tl suolaa
3tl Santa Maria Mint&Lime-mausteseosta
1/4tl Cayenne-pippuria
1tl Santa Maria pippurisekoitusta
3tl Provencen yrttisekoitusta
Sekoita keitetty pasta ja ruskistettu&maustettu jauheliha voidellussa uunivuoassa,sekoita joukkoon purkillinen vihreää Genovese-Pestoa sekä 1 pussi Valion Mozzarella-juustoraastetta.
"Munamaito": 1 l vettä
2 lihaliemikuutiota sekoitettuna tilkkaan kiehuvaa vettä
1 rkl kotisinappia
1rkl hunajaa
1/2tl suolaa
5 kananmunaa
Vatkaa munien koostumus rikki ja kaada seos tasaisesti vuokaan. Ripottele vielä ennen uuniin laittoa laatikon päälle mozzarella-juustoraastetta sekä korppujauhoja, paista 200 asteessa n.35min/kunnes pinta on kauniin kullan ruskea
Toimii erittäin hyvin myös kasvisversiona,kun jättää jauhelihan pois tai korvaa sen esim linsseillä/pavuilla!!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.