Eilen illalla työstin tämän herkun jääkaappiin maustumaan,aamulla kuorrutin ja aamiaisen jälkeen pikkuisen herkuteltiin poikien kanssa:"pikku makkee ruuan päälle",ja pieni pala tätä tosiaan riittää,taivaallisen namia ja äkkimakeaa  

After Eight-Unelma

Pohja:

4 kananmunaa

100g margariinia

1½ dl sokeria
     

200g fazerin tummaa suklaata

½ dl kermaa

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeri

Erottele keltuaiset ja valkuaiset.Vatkaa toisessa kulhossa munien valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi,älä kuitenkaan kovaksi massaksi. Vatkaa margariini, sokeri, keltuaiset ja sulatettu suklaa keskenään tasaiseksi massaksi. Nostele varovasti valkuaisvaahto rasva-suklaaseokseen,sekoita puuhaarukalla. Lisää vehnäjauhot ja niihin sekoitetut vaniljasokeri ja leivinjauhe taikinan joukkoon varovasti. Viimeisenä kerma. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan,halkaisijaltaan noin 20cm, paista 175 asteessa uunin keskitasolla n.40-45min.

Täyte:

 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

130g Pandan valkosuklaata

1prk maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia/Mascarpone)

 3 liivatelehteä

spritsattuna  sulatettua After Eight-suklaata 1/3 pakettia

Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan,kostuta esim vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto ja sulatettu valkosuklaa. Liota liivatelehdet, puristele liika vesi pois, liota liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää täytteen joukkoon hyvin vatkaten.Täytä kakku EHDOTTOMASTI omaan paistovuokaansa (vuoraa leivinpaperilla tai kelmuta) annostele vanilja-valkosuklaa täytettä 2:een väliin ja spritsaa päälle sulatettua after eight:ia. Anna kakun (täytteen) hyytyä jääkaapissa vähintään tunti. Ilman omaa vuokaa romahtaa!:tämä herkku on opeteltu kantapään kautta

Kuorrutus:

1dl kuohukermaa

130g Pandan tummaa suklaata

1/3pkt After Eight suklaata

1rkl voita

 Sulata kuorrutteen aineet kattilassa keskilämmöllä tasaiseksi ja kuorruta kakku. Loput After Eight-makeiset voit käyttää koristeluun ja/tai vapaaseen herkutteluun