Mä vaan olen niitä ihmisiä,joiden on pakko saada leipoa  Onneksi te rakkaat blogi-ystävät ymmärrätte yskän.

Sunnuntai-illan iloksi pyöräytettiin poikasten kanssa appelsiinisia tuorejuusto-brownieseja ja kyllä maistui pesueelle kaksin käsin,namskis!!

Ihanaisten pampulaisteni toimesta kamera on mäsänä (zoomi kierussa) mutta korvatkoon iLuurini kamera kunnollisen kuvausvälineen siihen saakka kun saan uuden hankittua


Taikina:
4 kananmunaa
4 dl sokeria
                                                                                                                                                                                                                 200 g voita
2 levyä pandan tummaa suklaata
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2tl kahvia

 Täyte:

200 appelsiinituorejuustoa
2rkl appelsiinin mehua                                                                                                                                                                                              appelsiinin raastettu kuori                                                                                                                                                                              1dl tomusokeria                                                                                                                                                                                                          1 kananmunan valkuainen
 
Sekoita tuorejuustosta, tomusokerista,appelsiinimehusta &-kuoresta ja valkuaisesta tasainen tahna. Laita jääkaappiin odottamaan.Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sulata voi ja suklaa kattilassa->jäähdytä. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita muna-sokerivaahtoon varovaisesti kuivat aineet. Lisää voi-suklaaseos sekä kahvi. Kaada puolet taikinasta leivinpaperilla vuorattuun neliskanttiseen uunivuokaan. (pellilliseen menee noin tuplasatsi) Levitä tuorejuustotäyte taikinan päälle ja loppu suklaataikina päällimmäiseksi. Paista 175 asteessa 45min minuuttia.

Leikkaa annospaloiksi ja herkuttele jäähtyneenä. Voit halutessasi tarjoilla hentoisesti makeutetun kermavaahdon kanssa.