Tällä kertaa rippijuhliin matkasi kinuskikakku,jonka täytteenä oli allakin esitelty mango
Jam It,sekä mangomousse (1 1/2prk flora vispi,1prk ranskankermaa ja 2 prk mang
Jam It:ä)
Toisena kakkuna juhlapöytää lähti koristamaan herkullinen KuningatarKakku,täytteenään
1. kerros:vadelmamarmeladia ja vadelmamoussea, 2. kerros: mustikkamarmeladia ja
mustikkamoussea. Molemmat kakut kostutin pommacilla.
Voileipäkakkuina ihanan perinteinen Kinkku täytteenään 1.kerros 7 kananmunaa,1 pieni
purkkisinappikurkkusalaattia,1/2 tuubia sitruunamajoneesia+aromisuolaa ja
pippurisekoitusta.
2. kerros:2prk afrikan paprika tuorejuustoa,1prk smetanaa, 1 paprika, 1 nippu
persiljaa,
aromisuolaa,pippurisekoitusta ja pyöräytys chili explosion-mausteseosta,Kostutus
kasvisliemikuutiolla maustetulla vedellä.
Toinen kakku olikin sitten ensimmäinen savulohikakkuni (yleensä tehnyt
graavilohi/katkarapu-versioita)
1. täyte: 5 avokadoa,iso prk raejuustoa,1 prk maustamatonta tuorejuustoa,1dl
sitruunamajoneesia,ripaus suolaa,pippurisekoitusta ja currya.
2. täyte:2prk kylmäsavulohituorejuustoa, 2dl majoneesia,200 g savustettua
lohifilettä,1 nippu tilliä,1-2rkl sinappia.Kostutus jälleen kasvisliemellä.
Voileipäkakkujen yhteiseen kuorrutukseen laitoin 2prk maustamatonta
tuorejuustoa,ison purkin smetanaa,pienen purkin ranskankermaa ja
2dl kuohukermaa vaahdotettuna. Maustaminen aromisuolalla ja sinapilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.