46943_1565533065800_3774560_n.jpg  47947_1565532545787_4114630_n.jpg

47849_1565533545812_7711780_n.jpg  58294_1565533985823_6258218_n.jpg?oh=d57

Tällä kertaa rippijuhliin matkasi kinuskikakku,jonka täytteenä oli allakin esitelty mango

Jam It,sekä mangomousse (1 1/2prk flora vispi,1prk ranskankermaa ja 2 prk mang

Jam It:ä)

 

Toisena kakkuna juhlapöytää lähti koristamaan herkullinen KuningatarKakku,täytteenään

1. kerros:vadelmamarmeladia ja vadelmamoussea, 2. kerros: mustikkamarmeladia ja

mustikkamoussea. Molemmat kakut kostutin pommacilla.

 

Voileipäkakkuina ihanan perinteinen Kinkku täytteenään 1.kerros 7 kananmunaa,1 pieni

purkkisinappikurkkusalaattia,1/2 tuubia sitruunamajoneesia+aromisuolaa ja

pippurisekoitusta.

2. kerros:2prk afrikan paprika tuorejuustoa,1prk smetanaa, 1 paprika, 1 nippu

persiljaa,

aromisuolaa,pippurisekoitusta ja pyöräytys chili explosion-mausteseosta,Kostutus

kasvisliemikuutiolla maustetulla vedellä.

 

Toinen kakku olikin sitten ensimmäinen savulohikakkuni (yleensä tehnyt

graavilohi/katkarapu-versioita)

1. täyte: 5 avokadoa,iso prk raejuustoa,1 prk maustamatonta tuorejuustoa,1dl

sitruunamajoneesia,ripaus suolaa,pippurisekoitusta ja currya.

2. täyte:2prk kylmäsavulohituorejuustoa, 2dl majoneesia,200 g savustettua

lohifilettä,1 nippu tilliä,1-2rkl sinappia.Kostutus jälleen kasvisliemellä.

Voileipäkakkujen yhteiseen kuorrutukseen laitoin 2prk maustamatonta

tuorejuustoa,ison purkin smetanaa,pienen purkin ranskankermaa ja 

2dl kuohukermaa vaahdotettuna. Maustaminen aromisuolalla ja sinapilla.