Näitä tarvitset:

400g naudan jauhelihaa

1 punasipuli

1 valkosipulin kynsi hienonnettuna, aromisuolaa ja kuivatimjamia

4 punajuurta

2 suurehkoa perunaa

1pss aurajuustomurua

1 rasia ruohosipulituorejuustoa

1dl kuohukermaa

250ml Floran ruokakermaa

1tl suolaa + kuivatimjamia

 

Paistoin pannulla jauhelihan ruskeaksi,loppuvaiheessa lisäsin punasipulin suikaloituna kuulottumaan sekä mausteet (aromisuolaa,timjamia,valkosipulia) Sittenpä siirsin nämä lautaselle sivuun vuoroaan taas odottamaan. Kuorin ja raastoin(karkeimmalla raastimella) punajuuret ja perunat, paistoin raasteseosta oliiviöljytyllä pannulla,lisäsin joukkoon suolan, timjamin ja ruohosipulituorejuuston. Kun seos oli tasainen,lisäsin joukkoon 1dl kuohukermaa.

Raasteseoksen kaadoin pannulta voideltuun uunivuokaan,sekoitin joukkoon jauheliha-sipuliseoksen sekä aurajuustomurut. Päälle lorautin purkin ruokakermaa,jonka lusikalla auttelin tasaisemmin raasteseoksen joukkoon. Löytyipä jääkaapista vielä pizzajuustoraasteen jämät laatikon päälle,korppujauhoja olisin laittanut JOS olisi ollut .

175-200 astetta noin puoli tuntia. NAMI!