24903_1411688299777_6384907_n-normal.jpg

 

Äidin 50-vuotisia juhlittiin muutamallakin eri juustokakulla. Ihanaa kesää hehkui

mustikkainen valkosuklaa juustokakku.

pohja: 200g domino keksejä

            75g voisulaa

 

täyte: 1prk mascarpone-juustoa

           2prk flora-vispiä

            2 levyä pandan valkosuklaata

            1 rkl hunajaa

            7 liivatelehteä (pieneen situunamehu tilkkaan)

            tomusokeria makeutukseen tarpeen mukaan

 

pinnalle: 3-4dl mustikoita

              hyytelösokeri kiille

    

 koristelu ihanilla mansikoilla

--> eksoottisempi versio yllä olevaan toteutuu, kun kiille

tehdään papaya-ja passionhilloa sekoittamalla ja siihen lisätään 
liivatelehdet..toimii!
       24153_1385444723704_7793970_n-normal.jpg